Oflow - teknologi og tjenester for purring og inkasso

Med Oflow får du en 100% webbasert løsning for purring integrert med ditt økonomisystem. Vår purreløsning er bygget på en moderne teknologisk plattform med fokus på å skape flyt, gi kontroll og enkel samhandling mellom skylder, kreditor og regnskapsfører. Saker som ikke blir løst ved purring- og inkassovarsel kan tas sømløst videre inn i vår inkassomodul hvor vårt dyktige inkassopersonell håndterer sakene. 
Kontakt oss
Top Image

Bedre likviditet, kontroll og flyt

Gi deg selv eller din kunde bedre likviditet, kontroll og flyt gjennom purring og inkassovarsel – integrer Oflow i dag! Det tar bare noen minutter.
Kontakt oss
Top Image
Det er tilstrekkelig å ha fakturert!

Du fakturer i ditt økonomisystem. Om faktura ikke betales kan du med Oflow ta det helt med ro. Du får automatisk tilgang til purremodul fra ditt økonomisystem. Du trenger ikke ordne med kompliserte integrasjoner eller laste opp filer eller regisetere deg i en ny modul og lag lage nye passord osv. Alt fungerer sømløst. Om det er fakturaer som ikke er betalt på forfall ligger til klar for purring i purremodulen. Kreditor eller regnskapsfører får da full oversikt på disse forfalte fakturaene og kan velge å sette i gang purreflyt for alle eller noen spesifikke. Om det settes opp at dette skal gjøre automatisk eller etter kontroll kan du selvfølgelig velge selv.

 

Betales ikke faktura etter purring, vil den ved ett tastetrykk kunne tas inn i inkassoplattformen. Her kobles det på dyktige personell fra Oflow Inkasso AS, heller ikke her er det nødvendig med kompliserende merarbeid. Du beholder oversikten og kontrollen - alt annet du trenger blir håndtert av dyktig inkassopersonell.

Det er tilstrekkelig å ha fakturert!
Spar tid med integrasjoner og kontrollerbar flyt

Vi har hatt muligheten til å utvikle et system uten å måtte ta hensyn til historikk og utdaterte løsninger. 

Oflow kan derfor tilby største mulig grad av automatisert flyt av arbeidsprosesser og sømløs toveis-integrasjon mot regnskap, samtidig som alle involverte parter gis full kontroll med en tilpasset sanntidsoversikt. I tillegg har vi gjort tilgangsdeling og kontroll særdeles enkelt.

 

Med fullautomatiske prosesser får man frigjort tid og øker kapasiteten.

Spar tid med integrasjoner og kontrollerbar flyt
Bevar gode kunderelasjoner

Utviklingen av Oflow er gjort på grunnlag av lang bransjeerfaring både innenfor regnskap og inkasso, men aller viktigst er den praktiske og faktiske erfaringen med det å purre og kreve inn betaling fra kunder. Vi vet at dette må gjøres riktig og balansert. Derfor er det lagt ned et stort arbeidet i at plattformen skal sørge for at kreditor kan bevare en god kunderelasjon, selv når det handler om å kreve inn ubetalte beløp. 

 

Med Oflow er det enkelt å samhandle og gjennomføre selvbetjening for alle.

 

Oflow gjør det enkelt for alle å kommunisere digitalt og få all nødvendig informasjon underveis.

Bevar gode kunderelasjoner
Kom i gang uten kostnader

Det koster ingen ting å komme i gang med Oflow i ditt økonomisystem. Hverken for kreditor og regnskapsfører. 

Kom i gang uten kostnader
Kontakt oss

Lurer du på noe om våre produkter?

Vi ønsker gjerne å komme i dialog med regnskapsførere og andre potensielle samarbeidspartnere. Benytt gjerne vårt kontaktskjema, eller se øvrig kontaktinformasjon nederst på siden.

Vi forteller gjerne mer om vår fantastiske plattform med en tilhørende demonstrasjon!

Ved å ha bygget Oflow på en velutprøvd plattform, basert på dagens teknologi er vi trygge på at vi også kan levere den funksjonalitet og integrasjon som vil være ønsket i fremtiden.