Tjenester

Purremodul

Vi har jobbet tett med en av Norges største regnskapskjeder for å lage en purremodul som fungerer best mulig for den som fører regnskapet, enten om du er regnskapsfører eller du fører regnskapene selv. I tillegg har vi fått hjelp og innspill fra flere utrolig dyktige og erfarne folk i denne bransjen, slik at vi kan levere en smart helautomatisk tjeneste som er enkel å bruke. 

Det koster ingenting å integrere vår purremodul med ditt ERP-system. 
Top Image
Integrasjon er nøkkelen

Vår ledestjerne i utviklingen av Oflow-plattformen har vært at det ikke skal være noe skille eller barriere mellom det å fakturere fra et økonomisystem og så følge opp disse fakturaene.

 

Vi har derfor jobbet målrettet med å kunne benytte mulighetene som ligger i de ulike ERP/-økonomisystemene for at Oflow skal gi en størst mulig sømløs overgang til purre- og inndrivelsedelen av en bedrifts økonomihåndtering.

 

Dette innebærer at vi kan hente ut fakturakopi, når du er tilgjenglig, til skyldnerportalen for å avlaste kreditor med forespørsler om dette. Oflow kommuniserer da også selvfølgelig begge veier, så man for eksempel kan hente og levere informasjon knyttet til f.eks. betalinger. 

 

Synkronisering gjøres selvfølgelig daglig, så man hele tiden er oppdatert!

Kontakt oss
Integrasjon er nøkkelen
Automatisert med kontroll

I Oflow har det vært jobbet iherdig med å automatisering. Vi har gått igjennom de ulike prosessen utallige ganger for å se i hvilken grad man kan redusere manuelt arbeid. Samtidig er vi inneforstått med at det er viktig for både kreditor og regnskapsfører å ha kontroll. Derfor har vi lagt stor vekt på at man skal ha oversikt på de automatiske prosessene og kunne forsikre seg om at er at det skjer ikke automatiske utsendelser man ikke ønsker.

 

Oflow gir det kontrolert automatisk flyt!

Automatisert med kontroll

Hvordan fungerer løsningen?

Integrer

Med Oflow er det lett å sette opp integrasjon mot ditt økonomi-/ERPsystem.  Vi benytter den mest effektive og enkel integrasjonsmetodikken som er tilgjengelig.

Når integrasjonen er etablert, får man er intuitiv og brukervennlig oversikt i Oflows webgrensesnitt. Enklere blir det ikke! 

dotted-line
Kontrollér

Med full oversikt får man også full kontroll i Oflow. Kreditor eller regnskapsfører kan selv bestemme om noen eller alle forfalte fakturarer skal purres. Man kan også velge at dette skal skje automatisk.

dotted-line
Igangsett

Når purreprosess er i gangsatt, sendes det ut på hensiktsmessig måte. Vi har samarbeid med inkassoselkap som gir oss muligheten til å purre med "inkasso-branding", noe som ofte bidrar til raskere oppgjør. Systemet har selvfølglig smartlogikk for opprettholdese av frister, gebyrsatser osv. 

dotted-line
Kommuniser, få betalt eller overfør til inkasso

Prosessen med selve innkreving, håndteres i plattformen på en måte som innebærer minst mulig manuel interaksjon, samtidig som eventuell nødvendig kommunikasjon kan gjennomføres på en mest mulig smidig måte. Innbetalinger, posteringer m.m. gjennomføres med størst mulig grad av automatikk. Skal saken tas videre til inkasso gjøres dette med et ett museklikk, så er den over i Oflow-inkassomodul fulgt opp av inkassoselskap.

dotted-line
correct-round
Kontakt oss

Lurer du på noe om våre produkter?

Vi ønsker gjerne å komme i dialog med regnskapsførere og andre potensielle samarbeidspartnere. Benytt gjerne vårt kontaktskjema, eller se øvrig kontaktinformasjon nederst på siden.

Vi forteller gjerne mer om vår fantastiske plattform med en tilhørende demonstrasjon!

Ved å ha bygget Oflow på en velutprøvd plattform, basert på dagens teknologi er vi trygge på at vi også kan levere den funksjonalitet og integrasjon som vil være ønsket i fremtiden.