Tjenester

Inkasso

Når det gjelder inkassodelen er også selvfølgelig en 100% webbasert plattform som ikke avhengig av noen lokal installasjoner eller plug-ins som må vedlikeholdes. Den driftes av vårt eget inkassoselskap, noe som gjør at kreditor ikke trenger å forholde seg til flere parter ulike avtaler osv.

Med stor teknologisk utviklingskraft, kombinert med svært lang og bred erfaring fra inkassobransjen både praktisk og systemmessig, har vi gått grundig tilverks for å kunne bygge Oflow-inkassosystem. Vi har laget en plattform som gjør at inkassosaksbehandler og kreditor kan jobbe effektivt sammen. I tillegg har vi laget et system som er fleksibelt nok til å kunne tilpasses en hvilken som helst kunde. Automatisering er selvfølgelig på plass hvor det er mulig.
 
Top Image
Komplett løsning med plattform og inkassobyrå

Det er først når man kan levere en inkassoløsning som både inneholder en plattform og den inkassofagligetjenesten, at man kan gi en sømløs opplevelse til kreditor.

 

Ved å ha bygget dette fra bunn av er vi videre trygge på at vi skal kunne gi den funksjonalitet, stablitet og sikkerhet som kan forventes av et moderne inkassosystem bygget i 2020. 

 

Systemet og tjenesten håndterer alt fra en faktura ikke er betalt på forfall fremtil den er oppgjørt - uansett om dette er på et purrenivå eller inkassonivå. 

Kontakt oss
Komplett løsning med plattform og inkassobyrå
Kontakt oss

Lurer du på noe om våre produkter?

Vi ønsker gjerne å komme i dialog med regnskapsførere og andre potensielle samarbeidspartnere. Benytt gjerne vårt kontaktskjema, eller se øvrig kontaktinformasjon nederst på siden.

Vi forteller gjerne mer om vår fantastiske plattform med en tilhørende demonstrasjon!

Ved å ha bygget Oflow på en velutprøvd plattform, basert på dagens teknologi er vi trygge på at vi også kan levere den funksjonalitet og integrasjon som vil være ønsket i fremtiden.